Grafisch drukwerk

Wilt u grafisch drukwerk laten ontwerpen? Dan bent u aan het juiste adres! Voor het ontwerpen van drukwerk zijn er bijzonder veel opties om uit te kiezen. Van het ontwerpen van visitekaartjes, flyers en menukaarten tot gigantische formaten banners en strakke magazines.

Bij het ontwerpen van uw drukwerk wordt er natuurlijk eerst gekeken naar het doel dat u heeft met het drukwerk dat u wilt laten ontwerpen. Wilt u bijvoorbeeld opvallen in de drukke stad met een felle poster of wilt u een overzichtelijke menukaart die uw restaurantbezoekers met een gerust hart kunnen openslaan.

Het drukwerk dat ik ontwerp staat vooral bekend om zijn strakke vormgeving en oogt zeer professioneel. Ik ga opzoek naar de juiste kleurstelling en fonts die uw ontwerp de uitstralingen biedt die hier helemaal bij past. Naast een sprekend ontwerp is ook de papiersoort die u kiest van groot belang. Glanzend papier geeft namelijk een hele andere gevoel  aan drukwerk als mat papier. Ook dit is weer afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Het kiezen van het juiste papiersoort wordt regelmatig over het hoofd gezien en dat is erg zonde!

Ontwerpen van a tot z

Natuurlijk help u graag bij het ontwerpen van uw drukwerk en zorg ik er graag voor dat u dalijk ook echt een mooi product  in handen heeft.

Waarom kiest u voor mij?

  • Uw drukwerk is gebaseerd op het doel dat u voor ogen heeft
  • Een professioneel, modern en sprekend design
  • Ervaren met veel verschillende soorten drukwerk
  • U wordt begeleidt totdat u het drukwerk daadwerkelijk in handen heeft (indien nodig).

Drukwerk laten ontwerpen

Wilt u in contact komen om drukwerk te laten ontwerpen? Dat kan heel eenvoudig en natuur geheel vrijblijvend. Stuur een mail met de opdrachtomschrijving naar de onderstaande mailadres of neem telefonisch contact op om uw opdracht te bespreken.

Flyer designs

Flyer designs

augustus 6, 2018

IK Assisteer

IK Assisteer

mei 22, 2018

Webdesign Miss Birdie

Webdesign Miss Birdie

mei 21, 2018

Webdesign Hoogendoorn Kaas

Webdesign Hoogendoorn Kaas

mei 20, 2018