Een logo is een zeer belangrijk onderdeel voor uw business. Een goed logo zorgt ervoor dat uw klanten u herkennen in een split second. Tegenwoordig is het online aanbod van logo aanbieders gigantisch en kunt al een ‘professioneel logo’ in elkaar laten flansen voor jawel… 15 euro. Bespaar vooral niet op het logo en laat uw logo ontwerpen door iemand die hier zijn hart en ziel in steekt!

De belangrijkste redenen op een rij:

1. Een logo zoals dat bedoeld is
Een goed logo onderscheidt zich door eenvoud. Een logo moet krachtig en snel te herkennen zijn op zowel groot als klein formaat. Dit weet een designer ook. Tegenwoordig zijn er heel wat aanbieders die hele tekeningen als logo aanbieden. Deze tekeningen verdwijnen in het niets op klein formaat.

2. Het logo is exclusief
Uw logo is uniek en onderscheidend. U wilt tenslotte niet gezien worden als een 13 in een dozijn.

3. Het logo is pure passie
Designers houden ervan om mooie dingen te ontwerpen. Eén pixel meer of minder kan groots verschil maken. Dit zie je natuurlijk ook terug in het eindresultaat!

4. Het logo is doordacht
Een designer die luistert naar uw verhaal en ontwerpt voorstellen die precies gericht zijn op uw branche en de toekomstvisie die u heeft met uw business.

5. Universeel inzetbaar
Uw logo is ontworpen met behulp van professionele software. Dit zorgt ervoor dat uw logo naar elk gewenst formaat vergroot kan worden. Erg handig wanneer uw logo op groot formaat afgedrukt moet worden. Zo is uw logo altijd haarscherp afgebeeld.