Huisstijlen

Het is erg belangrijk om herkend te worden als bedrijf of evenement. Om ervoor te zorgen dat uw klanten u herkennen in een split second, kunt u een huisstijl laten ontwerpen. Hiermee oogt uw bedrijf professioneel of kunt u zich onderscheiden van de concurrent.

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl bestaat op zijn minst uit een logo. Er zijn tegenwoordig heel wat aanbieders die logo’s ontwikkelen voor bizar lage prijzen. Pas hier vooral mee op, want zeker bij het ontwerpen van een logo geld de bekende spreuk ‘goedkoop is vaak duurkoop’.

Naast een logo kunt uw huisstijl zo ver uitwerken als dat u zelf wilt. Het belangrijkste bij het ontwikkelen is dat er een vaste stijl op de plank komt te liggen, die vervolgens op al uw uitingen toegepast kan worden. Denk aan een vaste typografie die kunt gebruiken bij al uw uitingen in de toekomst, een vaste kleurencombinatie en bepaald beeld gebruik. Uw is de huisstijl geheel afhankelijk van uw branche. Bij een horeca bedrijf kan het bijvoorbeeld nuttig zijn om bedrijfskleding te visualiseren, om de stijl zo goed mogelijk te kunnen overbrengen.

De 3 belangrijkste voordelen:

  • U komt professioneel over
  • U kunt zich onderscheiden van uw concurrenten
  • U straalt de sfeer uit die bij uw bedrijf past

Een huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl wordt ontworpen aan de hand van uw wensen.. Er wordt een stijl ontwikkeld die de uitstraling biedt die u voor ogen heeft en gebaseerd is op uw missie en visie. Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten met een ‘out of the box’ stijl  of is uw voornamelijk doel om uw klanten professioneel te kunnen benaderen?

Wilt u in contact komen om een huisstijl te laten ontwerpen? Dat kan heel eenvoudig en natuur geheel vrijblijvend. Stuur een mail met de opdrachtomschrijving naar de onderstaande mailadres of neem telefonisch contact op om uw opdracht te bespreken.

IK Assisteer

IK Assisteer

mei 22, 2018

De Droomfabriek

De Droomfabriek

mei 18, 2018

Cows & More

Cows & More

april 14, 2018