Over mij

Mijn naam is Mitchel Menke een Visual Designer uit Schiedam. Sinds jongs af aan ben ik gedreven door alles wat met creativiteit te maken heeft. Mijn passie voor vormgeven en mijn nieuwsgierigheid hebben mij een sterke designer gemaakt. Ik volg nauwlettend de laatste design trends en geef hier mijn eigen draai aan. Ik ben inzetbaar als freelancer op het gebied van webdesign en branding.

Als UX/UI designer maakte ik kennis met de vele onderzoekstechnieken, de psychologie achter gebruikers, maakte ik costumer journeys, was ik bezig met programmeren en heb ik dagelijks gewerkt aan de ultieme gebruikerservaring. Met deze kennis in mijn rugzak heb ik inmiddels gewerkt aan tientallen webshops, online producten en opdrachtgevers. Als designer streef ik naar unieke, kwalitatieve en responsive designs.

Naast design voor online, ontwerp ik ook veel drukwerk. Ik heb gewerkt aan levensgrote promotiemiddelen voor bekende merken tot het bedenken van creatieve concept. Het liefst denk ik met klanten mee tot in de details. Dingen als het kiezen van de juiste papiersoort worden vaak verwaarloost. Details kunnen een eindproduct maken of breken.