Skip links

Over mij

Designer voor on- en offline

Mijn naam is Mitchel Menke een Visual Designer uit Schiedam. Sinds jongs af aan ben ik gedreven door alles wat met creativiteit te maken heeft. Mijn passie voor vormgeven en mijn nieuwsgierigheid hebben mij een sterke designer gemaakt. Ik volg nauwlettend de laatste design trends en geef hier mijn eigen draai aan. Ik ben inzetbaar als freelancer op het gebied van webdesigngrafisch drukwerk en huisstijl ontwikkeling.

Grafisch vormgever

In mijn tijd als vormgever heb ik gewerkt aan diverse projecten. Van levensgrote promotiemiddelen voor bekende merken tot het bedenken van creatieve concept. Het liefst denk ik met klanten mee tot in de details. Dingen als het kiezen van de juiste papiersoort worden vaak verwaarloost. Details kunnen een eindproduct maken of breken. Met inmiddels 4 jaar ervaring als Grafisch vormgever help ik u graag bij het ontwerpen van kwalitatief drukwerk.

lees meer

UX/UI designer

Als UX/UI designer maakte ik kennis met de vele onderzoekstechnieken, de psychologie achter gebruikers, maakte ik costumer journeys, was ik bezig met programmeren en heb ik dagelijks gewerkt aan de ultieme gebruikerservaring. Met deze kennis in mijn rugzak heb ik inmiddels gewerkt aan voor tientallen webshops, online producten en opdrachtgevers. Als designer streef ik naar unieke, kwalitatieve en responsive designs.

lees meer