Webdesign voor webshop en website

Een nieuwe webshop laten ontwerpen, een bestaande website laten herontwerpen of beetje bij beetje een webshop/website optimaliseren op het gebied van design. De mogelijkheden op het gebied van webdesign zijn eindeloos.

Wireframes

Wilt u doelgericht en efficiënt uw website opbouwen, dan kunt u ervoor kiezen om wireframes te laten ontwerpen. Bij het ontwerpen van wireframes wordt er niet direct gekeken naar het uiterlijk van de website, maar vooral naar de indeling en functionaliteiten die de website moet krijgen. Wireframes zijn te vergelijk met een bouwtekening voor een huis.

De belangrijkste voordelen van wireframes:

  • Efficiënte werkwijzen: U kunt zich volledig focussen op de indeling van uw product, hierbij wordt u niet afgeleidt door kleuren, fonts en beelden.
  • Kostenbesparing bij grotere projecten: Het maken van wireframes kan veel onnodige uren besparen. Een wireframe is namelijk heel eenvoudig aan te passen. Dit in tegenstelling tot wijzigingen die moeten worden doorgevoerd in het daadwerkelijke design, waar het draait om de styling.

Heeft u een wat kleiner project of spreek de indeling voor zich, dan heeft u wellicht geen wireframes nodig. Dan zal er vooral aandacht worden besteed aan het visuele aspect van de interface.

Design voor User interfaces

Zoals u in de introductie heeft gelezen  kunt u ervoor kiezen om een heel nieuw design te laten ontwikkelen, een herontwerp van uw bestaande webshop/ website te laten maken of een gedeelte van uw website/webshop te optimaliseren. Bij het ontwerpen van een design wordt er uiteraard rekening gehouden met de branche waar in u zich bevindt en wat het belangrijkste doel is op uw website/webshop.

Psychologie is erg belangrijk bij UX/UI design. Ik weet ik als geen ander hoe slimme verleidingstechnieken ervoor kunnen zorgen, dat uw online doelen kunnen worden behaald.

De 5 belangrijkste voordelen van een design laten ontwerpen door mij:

  • Uw design is logisch en doordacht
  • Uw design is helemaal bij de tijd
  • U betaald een eerlijke prijs
  • Uw website wordt netjes aangeleverd in PSD met bijbehorende iconen. Zo kunt u het design heel eenvoudig overdragen aan de website bouwer.

Heeft u nog geen externe partij gevonden om het design te bouwen? Dan kijk ik graag samen met u naar de mogelijkheden.

Webdesign Miss Birdie

Webdesign Miss Birdie

mei 21, 2018

Webdesign Hoogendoorn Kaas

Webdesign Hoogendoorn Kaas

mei 20, 2018

Sumis Direct Inphographic

Sumis Direct Inphographic

mei 18, 2018