Website of webshop laten ontwerpen

Bent u opzoek naar een designheld in de buurt van Schiedam die een gebruikersgerichte website of webshop voor u kan ontwerpen?

Als UX-designer uit Schiedam weet ik alles over de gedachtegang van online gebruikers. Ik hecht veel waarde aan creativiteit, maar een website moet vooral zeer gebruiksvriendelijk zijn. Wanneer u een website of webshop zal laten ontwerpen, kunt u ervan uitgaan dat deze tot aan de pixel perfect zal worden opgeleverd. Daarnaast is uw website of webshop volledig ontwerpen voor desktop, tablet en smartphone.

Webdesign Schiedam

Werkwijze

1. Kennismaking

Om samen een project op te starten is het belangrijk om uw wensen te bespreken. Hiervoor maak ik graag een persoonlijke afspraak met u of wanneer het handiger is om dit telefonisch te bespreken is dat ook helemaal prima.

2. Wireframes ontwerpen

Afhankelijke van de complexiteit van het project kunt u ervoor kiezen om wireframes te laten ontwerpen. Tijdens de wireframes fase ligt de focus puur op de indeling van uw website of webshop. Dit ontwerp wordt dan ook in zwart/wit aangeleverd, zodat u niet wordt afgeleid door kleuren en andere visuele zaken. U kunt ervoor kiezen om wireframes te laten maken voor desktop, tablet en smartphone.

3. Visual ontwerp

Nadat er idealiter wireframes zijn ontworpen is het tijd om kleuren, lettertypes en beelden toe te voegen. Hierbij komt uw project echt tot leven. Tijdens deze ontwerpfase wordt er uiteraard goed gekeken naar de doelgroep die u wilt bereiken. Vervolgens wordt hier een passende stijl voor ontworpen.

Nadat u het eerste voorstel heeft ontvangen krijgt u uiteraard de kans om feedback door te geven. Deze feedback zal steeds opnieuw worden verwerkt, net zo lang tot u helemaal tevreden bent met het resultaat.

Neem contact op